SUCUK

Kaşağı Çiftliği’nden gelen kaliteli ve lezzetli etlerin, seçkin baharatlarla birlikte kıyma makinesinde çekilmesi ve doğal kılıflara doldurulmasıyla hazırlanır. Belirli koşullarda fermantasyon ve kurutma işlemleri uygulanarak nem oranı %50’nin altına düşürülmüş, kesit yüzeyi mozaik görünümünde olan ısıl işlem uygulanmış et ürünüdür.

  • Türk Gıda Kodeksi Et ve Et Ürünleri Tebliği’ne uygun olarak üretilmiştir. Ürünlerimiz, İslami usullere göre veteriner hekim kontrolünde kesilmiş etlerden üretilmiştir.
  • Buzdolabında (0°C / +4°C'de) muhafaza ediniz.
  • Gramaj: Tartılarak satılır.
  • Ürünlerimizin hiçbiri katkı maddesi içermez.

PASTIRMA

Özenle seçilen sinirlerinden ayrılmış dana etinin tuzlama, presleme, kurutma ve özel çemenleme işlemlerinden geçirilmesiyle üretilir.

  • Türk Gıda Kodeksi Et ve Et Ürünleri Tebliği’ne uygun olarak üretilmiştir. Ürünlerimiz, İslami usullere göre veteriner hekim kontrolünde kesilmiş etlerden üretilmiştir.
  • Buzdolabında (0°C / +4°C'de) muhafaza ediniz.
  • Gramaj: Tartılarak satılır.
  • Ürünlerimizin hiçbiri katkı maddesi içermez.

KAVURMA

Dana eti kemik ve sinirlerinden tamamen temizlenerek, özel büyük kavurma kazanlarında, dana yağı, ilik ve omurilik suyu ilave edilerek pişirilir. Sağlıklı ve lezzetli tüketimi gayet pratik bir ürün sunulmaktadır.

  • Türk Gıda Kodeksi Et ve Et Ürünleri Tebliği’ne uygun olarak üretilmiştir. Ürünlerimiz, İslami usullere göre veteriner hekim kontrolünde kesilmiş etlerden üretilmiştir.
  • Buzdolabında (0°C / +4°C'de) muhafaza ediniz.
  • Gramaj: Tartılarak satılır.
  • Ürünlerimizin hiçbiri katkı maddesi içermez.